Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Derece: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın bapsı; kişi esenlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanatlar içre mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayak plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin beceri ve öbür özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Demetevler mahallesinde bulunan hizmetletmeme İtfaaiye müfredatına müsait şekilde yangın cıkış bapsı bünyelması gerekmektedir.

Hayati ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan alıcılar ehven kapı sattığını iddia eden kişilerle huzurlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da handikap olamayacaktır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Icraatında kanatlardan biri durağan öbürü hareketlidir. Mıhlı kanada zir üst sürgü ve dal kanat uygulandığı kabilinden, amudi panik pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha bir araba insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) baş amacı olası bir ivedi durumda Yangın Kapısı binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek veya kabil evetğu denli geciktirmektir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de kötüı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli kucak oluşturur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page